Nieuws

In Memoriam

Gebruikerswaardering:  / 2

ronjaspers19652017 2

Op zondag 28 mei is, na een slopende ziekte, Ron overleden. Ron was een zeer gewaardeerd en gerespecteerd lid van onze vereniging.

Ron kwam op 7-jarige leeftijd bij onze vereniging en is met een kort uitstapje naar het betaald voetbal (VVV Venlo) altijd lid geweest van onze vereniging. Na zijn aanmelding is hij direct op goal gaan staan en hij is altijd keeper gebleven. Bij de overgang naar de selectie kwam hij al snel als keeper in ons eerste elftal terecht. Met Ron als keeper werd ons eerste elftal kampioen in de vierde klasse in het seizoen 1993/1994. Ook is hij nog vele jaren actief keeper geweest van ons veteranen-elftal. Tijdens zijn actieve spelersperiode werd Ron al jeugdleider en jeugdtrainer bij Montagnards. Hij is dit blijven doen tot vorig seizoen. Het afgelopen seizoen was Ron coach van ons tweede elftal. Ook dat met succes want dit elftal wist dit seizoen kampioen te worden. Daarnaast is Ron jarenlang verantwoordelijk geweest voor de materialen binnen Montagnards en was hij bestuurslid van 2013 t/m 2016.

Ron was ook de initiatiefnemer voor de recente verbouw van de kantine. Ron wist dan ook altijd mensen te motiveren en ging daarbij zelf voorop. Zowel op het veld als daarbuiten en daardoor had Ron ook vele vrienden binnen Montagnards.

Met Ron verliezen we een op-en-top clubman en het verlies voor onze vereniging is dan ook zeer groot. Maar nog groter is het verlies voor Anja, Jordi en Jesse. Wij wensen hen dan ook veel sterkte in deze moeilijke periode.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com