Nieuws

Algemeen

Gebruikerswaardering:  / 0

Poster Huldiging Lieke Martens

Gebruikerswaardering:  / 1

montagnardsBergen

Huldiging zondag 13 augustus

Lieke Martens in de schijnwerpers

Op zondag 13 augustus om 15.00 uur kleurt het plein bij het gemeentehuis van Bergen oranje. De gemeente en voetbalvereniging de Montagnards organiseren een huldiging om Lieke Martens te feliciteren met de schitterende overwinning.

Nooit eerder stond het vrouwenvoetbal zo in de schijnwerpers als de afgelopen weken tijdens de EK. In de gemeente Bergen is met extra aandacht naar de prestaties van het Nederlands elftal gekeken door de bijdragen van Lieke Martens. Door haar enorme prestaties tijdens het toernooi is zij zelfs uitgeroepen tot Speler van het Toernooi.

Om 14.00 uur gaan we van start met muziek voor de aanwezigen. Rond de klok van 15.00 uur zal Lieke op het podium verschijnen en wordt zij gehuldigd.

Gebruikerswaardering:  / 1

Martien van Mil krijgt een lintje

Martien van Mil is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau voor o.a. zijn bijzondere inzet voor Montagnards. Martien heeft zich langdurig ingezet voor Montagnards als voorzitter en in de beheercommissie (AVN). Martien is nog steeds actief in beheercommissie en is erelid van Montagnards. Het lintje is dan ook bijzonder verdiend. Namens Montagnards van harte gefeliciteerd met het krijgen van deze orde.

 

Gebruikerswaardering:  / 0

START VOORBEREIDING MONTAGNARDS SELECTIE

Aanstaande zondag, 6 augustus beginnen onze jongens aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om 10.30 uur staat onze nieuwe trainer, Ge de Renett, voor het eerst voor de groep. Een groep waaruit Nick Joosten (Volharding) en Rob Hermens (3e elftal) zijn vertrokken. Jos Coenen heeft nadrukkelijk te kennen gegeven een stapje terug te doen en zal bij Montagnards 2 aanhaken. Nieuw in de Selectie 1 e en 2 e zijn een aantal spelers uit ons voormalige vierde elftal terwijl Stef Gramser na enkele jaren inactiviteit de kicksen ook weer onderbindt, en aanhaakt.

 

Lees meer: Start voorbereiding Montagnards selectie

Gebruikerswaardering:  / 1

Op de foto reikt de voorzitter van Montagnards Bart van Roosmalen de oorkonde voor 6o jaar lidmaatschap uit.

Dit verenigingsjaar is het 60 jaar geleden dat Chris Tönnissen lid is geworden van Voetbalvereniging R.K.V.V. Montagnards.

In de 70e jaren is Chris een aantal jaren voorzitter geweest en heeft zijn sporen voor Montagnards verder ruimschoots verdient.

Chris is één van de Ereleden van Montagnards. Chris bezoekt nog altijd de thuiswedstrijden van het 1e elftal van Montagnards.

Een leuke anekdote is dat toen Chris lid werd van Montagnards zijn vader nog zelfstandige was met een eigen melkhandel in Afferden. Er werd op zaterdag de melk in Afferden rondgebracht. De betreffende zaterdag dat Chris lid is geworden van Montagnards koste dat zijn vader in Afferden destijds 3 klanten.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com