Wedstrijdverslagen 1ste elftal (2016/2017)

Gebruikerswaardering:  / 1

SV Oostrum 1 - Montagnards 1 4-2 (1-1)

06; 0-1 Niek Gramser
14; 1-1
46; 1-2 Niek Gramser
56; 2-2
85; 3-2
90+1; 4-2
De supporters en de bank van Montagnards

Montagnards begint niet slecht aan de wedstrijd. De opbouw is goed en de bal wordt redelijk goed in de ploeg gehouden. In de 6de minuut van de wedstrijd kopt Niek Gramser vanuit een hoekschop de bal het Oostrum doel in (0-1). Door een fout in de opbouw bij Montagnards komt Oostrum in het bezit van de bal en na een splijtende pass passeert de vrijgekomen Oostrum aanvaller met een geplaatst schot de Montagnards doelman (1-1). In de 36ste minuut verstapt de Oostrum doelman zich en moet vervangen worden door een JO17 doelman. 

In de tweede helft, met de kennis dat DEV-Arcen met 1-0 achterstaat tegen RESIA, worden meteen in de eerste minuut voor Montagnards goede zaken gedaan. Niek Gramser schiet op aangeven van Teun Jacobs de 1-2 in het Oostrum doel. Even later scoort Oostrum met een geweldige volley de 2-2. Voor Montagnards is er nog niets overboord. De wedstrijd kantelt zich iets ten voordele van Oostrum. Zo moet Montagnards doelman Martijn van Ginkel in de 76ste minuut alle zeilen bijzetten om het doel schoon te houden. Even later is het dan toch zover en scoort een Oostrum aanvaller uit een vermeende buitenspel situatie de 3-2. Het doek valt voor Montagnards. De 4-2 in de reservetijd telt alleen voor de statistieken. Montagnards is gedegradeerd naar de 5de klasse. Volgende week is de laatste wedstrijd thuis tegen Achates uit Ottersum.

Kijk hier voor alle foto's van de wedstrijd.

 

Lees meer: Montagnards definitief gedegradeerd naar de 5de klasse

Gebruikerswaardering:  / 0

Montagnards 1 - RESIA 1 0-3 (0-1)
6; 0-1
79; 0-2
90; 0-3

Rik Verhoeven houdt de voorzet niet tegen

Voor Montagnards is vandaag de laatste kans voor het klassebehoud. Na 6 minuten speeltijd gaat deze laatste kans al in rook op. RESIA kopt de bal uit een vrije trap binnen het Montagnards doel (0-1). De wedstrijd gaat vanaf dat moment gelijk op. Een kans van Luuk van Kessel gaat hoog over het doel heen.

In eerste 10 minuten van de tweede helft heeft Montagnards het betere van het spel. Ondanks dit verdwijnt in de 55ste minuut de bal na een counter van RESIA bijna in het Montagnards doel. Vanmiddag wordt het doel van Montagnards door Martijn van Ginkel verdedigd die Bas van der Wouw vervangt omdat hij vader is geworden. Proficiat Bas. Montagnards heeft enkele kansen die niet door de Montagnards aanval verzilverd worden. Aan de andere kant van het veld houdt Montagnards doelman Martijn van Ginkel enkele malen het Montagnards doel schoon. In de 79ste minuut wordt een voorzet van RESIA onhoudbaar in het Montagnards doel gekopt (0-2) waardoor het een onmogelijke opgave voor Montagnards wordt om nog een goed resulaat te boeken. In de laatste minuut van de wedstrijd wordt het zelfs erger doordat een afstandsschot van RESIA doel treft (0-3). 

Btw er is nog een hypothetische kans dat Montagnards de directe degradatie ontloopt namelijk door zelf twee maal te winnen en dat DEV-Arcen tweemaal verliest ;).

Zie hier voor de rest van de foto's.

 

Lees meer: Montagnards pakt de laatste strohalm niet

Gebruikerswaardering:  / 0

Meterik 1 - Montagnards 1 3-0 (1-0)

39; 1-0 Tom Verbong
73; 2-0
90; 3-0

Verslag Meterik - Montagnards

Montagnards heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door in Meterik tegen
een nederlaag aan te lopen.
De Bergenaren starten zeker niet slecht en al na 5 minuten wordt een snelle
aanval over links helaas niet op waarde getaxeerd waardoor de prima voorzet
van Luuk van Kessel geen vervolg krijgt. Uit het niets komt Montagnards in de
39e minuut op achterstand. Tom Verbong schiet een vrije trap rechtstreeks
binnen.
De tweede helft is Montagnards onherkenbaar. Waar voor de rust nog aardig
gecombineerd wordt, komen ze na rust niet veel verder dan een aantal lange
halen in de richting van de Bergense geel-blauwe voorwaartsen, die deze
middag echter niet thuis geven. Meterik profiteert in de 73e minuut van
balverlies in de Montagnards gelederen en verdubbelt de stand. Montagnards
komt de 2e helft tot wel geteld een kans. Spits Bram van Roosmalen strandt
op de Meterik doelman. Dat is ook gelijk zijn laatste wapenfeit. De
overgebleven 10 Bergenaren krijgen in the dying seconds van de wedstrijd nog
een derde tegentreffer te incasseren.

Gebruikerswaardering:  / 0

Montagnards 1 - Ysselsteyn 1 0-4 (0-1)
34; 0-1
76; 0-2
82; 0-3
87; 0-4

Drinkpauze

Montagnards kan heel lang meekomen met Ysselsteyn. Montagnards creeert (te)weinig kansen. Ysselsteyn heeft de beschikking over een zeer goede aanvaller die heel gemakkelijk scoort. In de 34ste minuut neemt deze aanvaller vanuit een lucht de bal perfect aan en schiet de bal meteen in het dak van het Montagnards doel (0-1). Montagnards is hierna de kluts kwijt maar daar kan Ysselsteyn niet van profiteren.

In de tweede helft verandert er niet veel in het spel van beide ploegen. In de 76ste minuut neemt Ysselsteynse aanvaller van het eerste doelpunt de bal vanuit de lucht meteen op de slof en schiet de bal prachtig in het Montagnards doel (0-2).  Nadat Montagnards doelman Bas van der Wouw een strafschop tegenhoudt wordt uit de resulterende hoekschop weer door Ysselsteyn gescoord (0-3). Omdat Montagnards in de achterhoede een op een is gaan spelen is er het risico van een snelle uitbraak van Ysselsteyn. In de 87ste minuut is er een zo'n snelle uitbraak van Ysselsteyn waaruit Ysselsteyn weer scoort (0-4). Ondertussen heeft Ties Keiren, in een van de weinige aanvallen op het Ysselsteynse doel, de bal in de handen van de doelman gekopt.

Volgende week zaterdag is thuiswedstrijd tegen een andere titelkandidaat namelijk Olympia uit Boxmeer. 

Zie hier voor de foto's van de wedstrijd.

 

Lees meer: Optisch lijkt Montagnards niet de mindere maar Ysselsteyn wint relatief gemakkelijk

Gebruikerswaardering:  / 0

Montagnards 1 - Leunen 1 1-1 (1-1)

34; 1-0 Niek Gramser
44; 1-1

Leunen en Montagnards zijn aan elkaar gewaagd. Een foutieve opruimactie van de Leunense doelman zorgt ervoor dat de bal voor de voeten van Niek Gramser komt te liggen. Deze speelt de bal het Leunense doel in. Montagnards speelt slordig in de passing. 10 minuten later is Montagnards weer slordig aan het spelen waardoor Leunen een vrije trap krijgt. De vrije trap wordt via een Leunens hoofd het Montagnards doel ingekopt (1-1).

Leunen kreeg een aantal goed kansen in de eerste helft maar de beste kansen in de tweede helft zijn voor Montagnards. De kansen worden niet verzilverd en de stand blijft gelijk. Aangezien DEV-Arcen wel gewonnen heeft wordt het steeds onwaarschijnlijker dat Montagnards voor 4de klasse behouden blijft maar je weet maar nooit.....

De foto's van de wedstrijd.

 

Lees meer: Helaas verliest Montagnards twee punten en waarschijnlijk ook het klassebehoud

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com