Wedstrijdverslagen veteranen (2008/2009)

Gebruikerswaardering:  / 0

pen.jpg

Ook de 14e wedstrijd in een rij werd door de veteranen in winst omgezet. Dit keer was het Kevelaer die aan de zegekar werd gebonden en dat nochtans met een totaal veranderd elftal. Met name gastspeler Thomas Schax, met 3 goals, en in de verdediging good old Jack Sanders zorgden voor toegevoegde waarde.

Lees meer: En dat is 14!

Gebruikerswaardering:  / 0

 pen.jpg

De veteranen hebben de 13e wedstrijd op rij weten te winnen. Tegen de veteranen van Vierlingsbeek werd een duidelijke overwinning behaald. Met liefst 1-7 werd Volharding veslagen.

Lees meer: Zeven-klapper tegen Vierlingsbeek

Gebruikerswaardering:  / 0

 pen.jpg

De Veteranen hebben de uitwedstrijd van Twisteden overtuigend gewonnen. Onze Duitse vrienden werden met 5-3 verslagen. Hiermee blijven onze veteranen alle wedstrijden winnen in het kalenderjaar 2009.

Lees meer: Veteranen verslaan Twisteden

Gebruikerswaardering:  / 0

 pen.jpg

De veteranen hebben hun 12de wedstrijd op rij in winst weten om te zetten. In Heijen werden de veteranen van de plaatselijke club verslagen met 2-1. Matchwinnaar werd Toon "de palm" Janssen met een treffer vlak voor tijd.

Lees meer: Veteranen verslaan Heijen

Gebruikerswaardering:  / 0

pen.jpg

De veteranen hebben, op een doordeweekse dag, de veteranen van Winnekendonk met moeite kunen verslaan. Met deze overwinning blijven de vet's ongeslagen in 2009.

Lees meer: Veteranen winnen moeizaam

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com