Wedstrijdverslagen 1ste elftal (2011/2012)

Gebruikerswaardering:  / 0

Vianen, 22 april 2012

Vianen Vooruit 1 - Montagnards 1 1 - 2 (0 - 0)

 Montagnards speelt zich veilig

Montagnards staat bijna tot het einde van de eerste helft onder druk van Vianen Vooruit. Ondanks dit lukt het Vianen Vooruit niet om te scoren.  Het weer is bar en boos zodanig dat het veld slecht bespeelbaar is met vele waterplassen. De doelpunten vallen in de tweede helft. Een doelpunt van Montagnards komt uit een hoekschop en wordt in het doel gekopt. De gelijkmaker komt uit een strafschop van Vianen Vooruit. Onder de stralende zon wordt het winnende doelpunt door een Vianen Vooruit speler gemaakt onder druk van Rob Dentener. Tegen 10 spelers van Montagnards is Vianen Vooruit niet bij machte om de gelijkmaker te maken. Door dit resultaat is Montagnards niet meer in te halen door SES die derde van onderen staat.

Gebruikerswaardering:  / 3

Nieuw Bergen, 15 april 2012
Montagnards 1 - SES 1 3-3 (3-2)

Dex van der Lest mist kans

De eerste helft heeft Montagnards het beste voetbal laten zien van dit seizoen afgewisseld met enkele schoonheidsfouten. Deze schoonheidsfouten zorgen voor twee tegendoelpunten en het verzuimen van het vergroten van de voorsprong. Na 20 minuten is het al 3-2. Voor de 1-0 draait Bart van Mil een hoekschop rechtstreeks het doel in. De 2-1 wordt voortreffelijk vanuit een draai door Dick Kleeven in het doel geschoten. De 3-2 wordt door Dex van der Lest gemaakt nadat hij de bal via de SES doelman weer heeft terug gekregen en vanuit de zijkant scoort.
In de tweede helft zijn de rollen omgedraaid. SES heeft het betere van het spel en de betere kansen. Het duurt tot in de 4de minuut van de blessuretijd voordat SES de gelijkmaker maakt. De gehele wedstrijd beschouwende is dit de terechte uitslag alhoewel met nog meer doeltreffendheid in de Montagnards aanval en standvastigheid in de Montagnards verdediging er meer in had gezeten.

Zie hier voor de foto's.

Lees meer: Montagnards de 1ste helft beter, SES de 2de helft

Gebruikerswaardering:  / 4

Nieuw Bergen, 25 maart 2012
Montagnards 1 - MVC 1 3-4 (3-1)

Dick Kleeven scoort op aangeven van Teun Jacobs

In de eerste helft gaat het spel over en weer en krijgen Montagnards en MVC allebei grote kansen. Montagnards is effectiever met de gekregen kansen. Na 4 minuten scoort Dick Kleeven op aangeven van Teun Jacobs (1-0). Even later wordt een doelpunt van Dex van der Lest afgekeurd wegens buitenspel. Een vrije trap van MVC gaat over Ties Keiren heen en de gelijkmaker wordt ingekopt door een MVC speler (1-1). MVC mag maar heel even genieten van de gelijke stand. Nadat een hoekschop van Bart van Mil al bijna het doel in gedraaid was wordt een tweede hoekschop door Gijs Custers in het MVC doel gekopt (2-1). MVC blijft goede kansen krijgen maar o.a. door goed keeperswerk van doelman Bas van der Wouw scoort MVC niet. Op het einde van de eerste helft geeft Dick Kleeven de bal voor en tikt Gijs Custers de bal in het MVC doel (3-1). In de tweede helft wordt Montagnards slordiger waarvan MVC profiteert. Een vrije trap van MVC komt in de Montagnards doelmond en wordt gemist door de Montagnards doelman. MVC speler Bart Siebers scoort uit deze situatie (3-2). In twee minuten tijd buigt MVC een achterstand om in een voorsprong. Een schot vanaf 18 meter treft het Montagnards doel (3-3) en na een combinatie voor het Montagnards doel wordt de Montagnards doelman uitgespeeld en scoort MVC wederom (3-4). Na een aantal goede kansen van Montagnards mag op het einde wedstrijd MVC de punten meenemen naar De Mortel.

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd.

Lees meer: Montagnards verliest nipt van MVC

Gebruikerswaardering:  / 3

Mill, 1 april 2012
Juliana Mill 1 - Montagnards 1 1-2 (0-0)

Ties Keiren scoort de 0-1

Na een matige en een harde wedstrijd trekt Montagnards aan het langste eind. De eerste helft zijn er over en weer grote kansen voor Juliana Mill en Montagnards. Dex van der Lest en Teun Jacobs komen alleen voor de Juliana Mill doelman maar maken het niet af. Een schot van Bart van Mil wordt met de vuisten van de Juliana Mill doelman uit het doel gehouden. Een schot van Juliana Mill wordt door Gijs Custers nog net voor de doellijn weggehaald. In de laatste 10 minuten van de eerste helft wordt Montagnards behoorlijk onder druk gezet door Juliana Mill en krijgt Juliana Mill redelijk wat kansen maar deze worden niet verzilverd.

In de eerste minuut van de tweede helft schiet Ties Keiren Montagnards op voorsprong. De meeste kansen in tweede helft zijn voor Juliana Mill. Zo houdt Montagnards doelman Bas van der Wouw Montagnards een aantal malen in de wedstrijd. Uit een hoekschop van Juliana Mill komt de bal op de kruising van het Montagnards doel. Doordat Juliana Mill in de loop van de tweede helft steeds meer één op één gaat spelen krijgt Montagnards op het laatst enkele counter kansen. Een van deze counter kansen leidt op het einde van de wedstrijd tot een Montagnards doelpunt. Rob Roosenboom passt de bal op Dex van der Lest, die vrij voor de Juliana Mill doelman, voor Montagnards scoort. Dezelfde Rob Roosenboom heeft net vantevoren al een kans op een grotere voorsprong gemist.  In de blessuretijd kopt een Juliana Mill speler uit voorzet de bal in het Montagnards doel. De laatste minuten worden dan toch nog spannend voor Montagnards. Na 52 minuten in de tweede helft fluit scheidsrechter af en neemt Montagnards de punten mee naar huis.

Kijk hier voor de foto's.

Lees meer: Montagnards wint degradatieduel en nestelt zich in de middenmoot

Gebruikerswaardering:  / 0

Milsbeek, 18 maart 2012
Milsbeek 1 - Montagnards 1 2-2 (1-2)

Milsbeek 1 - Montagnards 1

De wedstrijd gaat in het begin gelijk op maar Milsbeek krijgt in de loop van de eerste helft de overhand. Het doelpunt van Montagnards komt dan ook uit de lucht vallen. Een streep van een schot vanaf 35 meter van Bob Kleeven gaat het Milsbeek doel in. Vijf minuten later schiet Jan Elsenberg na een combinatie met Rob Roosenboom vanaf 25 meter rechts het Milsbeek doel in. Nog voor de rust kan Milsbeek wat terug doen. Een bal uit een vrije trap van Milsbeek wordt fraai uit de lucht met een boog het Montagnards doel in gewerkt. Na de rust heeft Milsbeek de beste kansen. Na een kwartier spelen wordt op het Montagnards middenveld de bal verspeeld en scoort Milsbeek na het spelen over drie schijven. Een paar minuten later kan Teun Jacobs vrij op de Milsbeek doelman afgaan maar wordt hij onderuit gehaald door een Milsbeek speler. Deze speler kan met rood het veld verlaten. Milsbeek blijft de wedstrijd bepalen. Voor de wedstrijd zou Montagnards voor dit gelijke spel getekend hebben maar nu blijft er toch een beetje een wrange smaak over.

Bekijk hier de foto's.

Lees meer: Montagnards en Milsbeek delen de punten

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com