Wedstrijdverslagen A1 elftal (2012/2013)

Gebruikerswaardering:  / 1

Nieuw Bergen, 18 november 2012

Montagnards 1 - Olympia 1  2 - 4 (1 - 3)

Na een onterechte strafschop is het pleit voor Montagnards binnen 6 minuten beslecht

Het eerste half uur gaat het duel gelijk op met zo af en toe een gevaarlijke counter van Olympia. In de 27ste minuut krijgt Ties Keiren een hard schot binnen de Montagnards 16 meter op het bovenbeen of hand. De scheidsrechter besluit tot een strafschop voor Olympia die benut wordt (0-1). De Montagnards verdediging is helemaal van slag af en laat de uitstekende voorhoede van Olympia vrij spel. Binnen 6 minuten heeft Olympia de score verhoogd naar 0-3. Hierna herpakt de Montagnards verdediging zich weer. In de blessuretijd van de 1ste helft wordt Teun Jacobs binnen Olympia 16 meter niet reglementair gevloerd door een Olympia speler met een strafschop tot gevolg. Teun Jacobs schiet de strafschop perfect in en brengt de stand op 1-3.

Na 9 minuten in de tweede helft krijgt Jeroen Franken, op aangeven van Rik Martens, de grootste kans van de wedstrijd maar helaas schiet Jeroen de bal over het Olympia doel. Één minuut later wordt een doelpunt van Olympia afgekeurd wegens buitenspel. Na een tweede gele kaart voor de nummer 12 van Olympia moet deze het veld ruimen. Ondanks dat Olympia met 10 man speelt is het de gevaarlijkere ploeg. Een goed uitgespeelde kans van Olympia wordt de 1-4. In de 23ste minuut scoort Teun Jacobs zijn tweede doelpunt van de wedstrijd door een hoekschop via de grond in te koppen (2-4). Door Ties Keiren in de aanval mee te laten spelen wordt de druk op Olympia groter. In de 5de minuut van de blessuretijd worden een speler van Olympia en van Montagnards van het veld gestuurd nadat de Olympia speler met gestrekt been het duel is ingegaan. Een vreemde beslissing van de scheidsrechter.

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd.

Lees meer: Na een onterechte strafschop is het pleit voor Montagnards binnen 6 minuten beslecht

Gebruikerswaardering:  / 1

Montagnards A1 -RKDSO/DEV A1

Beste spelers,

Op 5 november hebben we op een koude en natte maandagavond de (inhaal)wedstrijd thuis tegen Leunen A1 gespeeld.

Lees meer: De afgelopen twee wedstrijden van de A1

Gebruikerswaardering:  / 0

Montagnards A1 wint van United/BVV A1

Vanmiddag hebben we onze 2e overwinning in de competitie behaald. Uit tegen United/BVV A1 werd het 1 - 3. Op het vertoonde spel van onze kant was van alles aan te merken, maar niet op onze inzet en vechtlust.

Lees meer: Montagnards A1 wint van United/BVV A1

Gebruikerswaardering:  / 0

Venray A2 - Montagnards A1

Beste spelers,

Het was het alweer 4 weken geleden sinds we onze laatste wedstrijd hadden gespeeld. Het werd dus weer eens tijd voor mooie wedstrijd. En dat werd het vanmiddag in de uitwedstrijd tegen Venray A2. Alhoewel wij uiteindelijk aan het kortste eind trokken, was er tot een kwartier voor tijd sprake van een gelijk opgaande wedstrijd met vele kansen over en weer.

 

Lees meer: Venray A2 - Montagnards A1

Gebruikerswaardering:  / 0

De drie wedstrijden van de start van de competitie

Na de eerste wedstrijd tegen Meterik A1 hebben we inmiddels nog 3 keer gespeeld.

Lees meer: Na de eerste wedstrijd 3 maal gespeeld

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com