Wedstrijdverslagen 1ste elftal (2013/2014)

Gebruikerswaardering:  / 0

Milan Gelden scoort de 1-0

In de eerste helft spelen Montagnards en Excellent een gelijkwaardige partij met weinig of geen kansen voor beide ploegen.

In tweede helft maakt Montagnards een doelpunt uit een scrimmage situatie waarbij Milan Gelden de laatste voet tegen de bal zet (1-0). Excellent moet dan in de aanval waarbij er meer ruimte komt voor Montagnards. Teun Jacobs en Willem Jan Elsenberg krijgen kort na elkaar een grote kans op de 2-0 maar missen allebei het Excellent doel. Het lijkt lange tijd erop dat Montagnards de 3 punten in Bergen houdt maar in de laatste seconde van de wedstrijd maakt Excellent alsnog gelijk (1-1). Voor de wedstrijd zou Montagnards tevreden zijn geweest met deze uitslag maar nu niet. De volgende week staat de uitwedstrijd tegen HBV op het programma.

Hier zijn de foto's van de wedstrijd te bekijken.

 

Lees meer: Excellent maakt in de laatste seconde de gelijkmaker tegen Montagnards

Gebruikerswaardering:  / 1

SV United 1 - Montagnards 1 1-2 (rust 1-1)

31: Nick Joosten (0-1)
34: (1-1)
46: Rob Hermens (1-2)

Teun Jacobs scoort maar het doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel

Montagnards speelt in een andere opstelling dan normaal omdat Bob Kleeven niet kan meedoen. Montagnards speelt gecontroleerd en komt er in de meeste gevallen voetballend uit. In de 31ste minuut passt Teun Jacobs de bal op Nick Joosten. Nick verschalkt de SV United doelman met een lobje en scoort de 0-1. Lang mag Montagnards niet van de voorsprong genieten want SV United scoort in de 34ste minuut de 1-1 gelijkmaker. Dit is tevens de ruststand.

In het begin van de tweede helft krijgt Montagnards een vrije trap op 20 meter van het SV United doel. Rob Hermens schiet de bal via het muurtje het SV United doel in (1-2). In 62ste minuut komt een schot van Jens Jennissen tegen de onderkant van lat terecht waarna de terug stuiterende bal door Teun Jacobs het doel ingekopt wordt. Het doelpunt wordt wegens buitenspel afgekeurd. Montagnards krijgt nog enkele grote kansen maar deze worden niet verzilverd. Montagnards sluit het seizoen af met goed voetbal en dat geeft hoop voor de toekomst.

 

Lees meer: Montagnards verslaat SV United in het laatste competitie duel

Gebruikerswaardering:  / 2

Montagnards 1 - SV Lottum 1 3-0 (2-0)

31: Rik Martens
44: Jens Jennissen (strafschop)
79: Teun Jacobs

De inzet van Willem-Jan Elsenberg wordt nog gekeerd maar Teun Jacobs scoort alsnog.

Kijk hier voor alle foto's van de wedstrijd.

Montagnards speelt een heel soevereine wedstrijd tegen SV Lottum. De zege van Montagnards komt geen enkel moment in gevaar afgezien van enkele speldenprikken van Lottum. Zeker in de eerste helft speelt Montagnards goed en zijn er mooie combinaties te bewonderen.

In de 31ste minuut maakt Rik Martens, net koud in het veld gekomen voor de geblesseerde Jeroen Franken, op aangeven van Willem-Jan Elsenberg het eerste doelpunt voor Montagnards. De bal lijkt in eerste instantie voorbij de verkeerde kant van de paal te gaan maar belandt toch in het SV Lottum doel (1-0). Op slag van rust wordt de doorgebroken Teun Jacobs in het strafschopgebied in de rug geduwd en geeft de scheidsrechter hiervoor een strafschop. Jens Jennissen schiet de strafschop, waar de SV Lottum doelman nog aanzit, gericht het Lottum doel in (2-0).

Na de rust komt Lottum meer in het spel. In de 54ste minuut haalt Jan Elsenberg de bal van de doellijn na een schot van een Lottum aanvaller. In de 62ste minuut schiet Willem-Jan Elsenberg, na een mooie combinatie met Teun Jacobs, de bal net naast het Lottum doel. In de 79ste minuut speelt Dick Kleeven de bal op Willem-Jan Elsenberg. Het schot van Willem-Jan wordt door de SV Lottum doelman in eerste instantie gepareerd maar de bal wordt alsnog door Teun Jacobs het doel in gewerkt (3-0). In de 86ste minuut wordt een vrije trap van SV Lottum goed door doelman Bas van der Wouw gehouden.

Nog negen punten te gaan......

 

Lees meer: Met fris voetbal verslaat Montagnards Lottum

Gebruikerswaardering:  / 1

Montagnards 1 - Merselo 1 7-1 (4-0)

14: Jeffrey van Mierlo (1-0)
26: Rob Roosenboom (2-0)
35: Willem-Jan Elsenberg (3-0)
45: Jens Jennissen (strafschop) (4-0)
54: Dick Kleeven (5-0)
58: Willem-Jan Elsenberg (6-0)
59: (6-1)
60: Dick Kleeven (7-1)

Dick Kleeven scoort de 5-0 na het omspelen van de doelman

Montagnards speelt vandaag met overtuiging. Merselo kan hier weinig tegenover zetten. De enige twee smetjes van de wedstrijd zijn dat een Merselo speler met de ambulance naar het ziekenhuis vervoert moet worden en het enige tegendoelpunt wat Montagnards moet incasseren. Voor de verdere rest is het een wedstrijd die door Montagnards wordt gedomineerd. De  cijfers spreken voor zichzelf.

De rest van de foto's zijn hier te bekijken.

 

Lees meer: Montagnards verplettert Merselo

Gebruikerswaardering:  / 5

 

Montagnards 1 - VVV'03 1 1-1 (0-1)

1: VVV'03
70: Teun Jacobs

Scrimmage voor VVV'03 doel

Montagnards speelt vandaag tegen zichzelf en de scheidsrechter.  Het spel van Montagnards is ten opzichte van tegen EWC niet verbeterd. VVV'03 scoort al snel in de 1ste minuut. Ondanks het slechte spel maakt Montagnards in de 70ste minuut toch de gelijkmaker. Jeroen Franken speelt de bal op Teun Jacobs. Teun Jacobs verschalkt de VVV'03 doelman met een zachte maar precieze bal. Aan deze uitslag hebben beide ploegen niets voor de hoogste positie achter de periodekampioenen en de kampioen om nacompetitie te kunnen spelen.

De foto's van de wedstrijd komen nog.

 

Lees meer: Montagnards speelt gelijk ondanks matig voetbal

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com