Wedstrijdverslagen 1ste elftal (2014/2015)

Gebruikerswaardering:  / 3

Montagnards 1 - SV United 1 3-1 (2-1)

Dick Kleeven speelt zijn laatste wedstrijd voor Montagnards 1
13; 0-1
36; 1-1 Willem Jan Elsenberg
38; 2-1 Jos Koenen
87; 3-1 Milan Gelden

Montagnards komt eerst op achterstand nadat SV United al kansen heeft gehad om te scoren. Door een fout in de Montagnards verdediging komt een SV United aanvaller in stelling om te schieten. Het schot vindt het Montagnards doelnet (0-1). Nog voor de rust wordt de stand door Montagnards omgebogen. Willem Jan Elsenberg scoort met een wel gemikt schot de gelijkmaker (1-1). Twee minuten later zet Jos Koenen Montagnards op voorsprong met een hard schot (2-1). In de tweede helft gaat Montagnards beter spelen maar het duurt tot in de 87ste minuut voordat Milan Gelden met een kopbal na een hoekschop nogmaals voor Montagnards scoort.  Montagnards sluit een goed seizoen af met een promotie, 50 punten, 65 doelpunten voor en 16 doelpunten tegen (waarschijnlijk net teveel voor de Sluitpost Troffee van de Maas Driehoek). Montagnards 1 neemt afscheid van trainer Richard van der Meer en speler Dick Kleeven.

Lees meer: Montagnards sluit het seizoen met een overwinning af

Gebruikerswaardering:  / 0

Montagnards 1 - VCH 1 8-1 (5-1)

Jos Koenen scoort

12; 1-0 Bart van Mil
16; 1-1
19; 2-1 Bart van Mil
22; 3-1 Dick Kleeven
34; 4-1 Jeffrey van Mierlo
45+3; 5-1 Jos Koenen
48; 6-1 Teun Jacobs
79; 7-1 Rik Martens
83; 8-1 Dick Kleeven

Montagnards heeft vanmiddag een makkie aan VCH, de rode lantaarndrager van 5F. Zeker na de rode kaart van de aanvoerder van VCH in de 33ste minuut van de wedstrijd na het beledigen van de scheidsrechter. Een saillant detail is dat meer dan 25% van de 7 doelpunten door VCH gemaakt, tegen Montagnards gemaakt zijn namelijk 2. De uitslag had nog veel hoger kunnen uitkomen maar onder andere het doelmetaal houdt het VCH doel schoon. De uitslag spreekt verder boekdelen. Na 2 seizoenen keert Montagnards terug in de 4de klasse en behoudt nog een kleine kans op het kampioenschap in 5F. Gefeliciteerd vanaf deze plaats.

Zie hier voor de rest van de foto's.

Lees meer: Montagnards promoveert naar de 4de klasse na overwinning op VCH

Gebruikerswaardering:  / 3

Montagnards 1 - VVV'03 1 1-1 (1-1)

Dick Kleeven maakt de 1-0 voor Montagnards

24; 1-0 Dick Kleeven
26; 1-1

In een boeiende en spannende wedstrijd waar beide ploegen voor de volle winst gaan komt Montagnards in 24ste minuut op voorsprong. De VVV'03 doelman pakt de bal uit een voorzet maar half waardoor de bal voor de voeten van Dick Kleeven komt. Dick scoort daarna fraai (1-0). Na 2 minuten is het alweer gelijk door schot in het binnenzijnet (1-1). Het is bar en boos weer maar dat deert de beide ploegen niet. De wedstrijd golft heen en weer. In de tweede helft krijgt VVV'03 een grote kans nadat de Montagnards doelman Bas van der Wouw de bal uit een schot maar net kan keren. De rebound wordt wederom uitstekend gehouden door de Bergense goalie. In de 84ste minuut wordt het schot van de doorgebroken Teun Jacobs goed door VVV'03 doelman tegengehouden. In de counter scoort VVV'03 net niet doordat een kopbal strak naast het Montagnards doel gaat. De punten worden gedeeld. Gezien het wedstrijdbeeld is dit terecht. Als VVV'03 volgende week de inhaalwedstrijd tegen Melderslo wint is VVV'03 de nieuwe koploper met 2 punten voorsprong maar voorlopig blijft Montagnards de koploper.

De foto's van de wedstrijd zijn hier te bekijken.

Lees meer: In een boeiende en spannende wedstrijd speelt Montagnards gelijk tegen VVV'03

Gebruikerswaardering:  / 1

Kronenberg 1 - Montagnards 1 1-1 (1-1)

De vrije trap van Bart van Mil treft doel

16; 0-1 Bart van Mil
28; 1-1

Montagnards begint de wedstrijd goed door in de eerste 20 minuten te domineren en kansen te creeren. Een vrije trap van Bart van Mil vanaf 20 meter treft in de 16de minuut doel. Na deze beginfase neemt Kronenberg het initiatief over. Een schot van Kronenberg gaat via Montagnards doelman Bas van der Wouw en de doelpaal weer terug het veld in. Dit is de voorbode van het doelpunt van Kronenberg, gescoord in de 28ste minuut door een schot vanaf de grens van de Montagnards 16 meter. De rest van wedstrijd blijven Kronenberg en Montagnards aan elkaar gewaagd waarbij aangetekend moet worden dat Montagnards op halve kracht lijkt te spelen. Een grote kans in de tweede helft van Montagnards na een vrije trap van Bart van Mil gaat via Teun Jacobs tegen de doelpaal. Een paar minuten later komt een schot van Kronenberg in de 16 meter in de handen van de Montagnards doelman. Behalve een vervelende tweede gele kaart voor een Montagnards speler gebeurt er niets spannends meer in de wedstrijd. VVV'03 heeft na de winst op Leunen nu een voorsprong van 4 punten op Montagnards.

Lees meer: Montagnards speelt op halve kracht

Gebruikerswaardering:  / 0

Leunen 1 - Montagnards 1 1-0 (1-0)

Scrimmage voor Leunens doel

Montagnards speelt de eerste 20 minuten heel slecht. Geen bal komt aan. Na 5 minuten kan, door een blunder in de verdediging, een speler van Leunen alleen op de Montagnards doelman afstevenen. De Leunense speler vindt met een geplaatst schot het Montagnards net (1-0). Na deze 20 minuten hervindt Montagnards zich en creeert meerdere malen doelrijpe kansen maar Montagnards beloont zichzelf niet. In de tweede helft gaat Montagnards op dezelfde voet verder. De scheidsrechter geeft door de hele wedstrijd heen vele gele kaarten wat op een gegeven moment leidt tot een tweede gele kaart voor een Montagnards speler. Tot in de laatste minuten zijn er grote kansen voor Montagnards om tot een gelijkspel te komen. Montagnards doet zichzelf tekort met dit verlies.

Zie hier voor alle foto's.

Lees meer: Montagnards verliest de wedstrijd in de eerste 20 minuten

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com