Wedstrijdverslagen 1ste elftal (2015/2016)

Gebruikerswaardering:  / 3

Ollandia 1 - Montagnards 1 0-4 (0-2)

04; 0-1 Rik Martens
38; 0-2 Jens Jennissen
64; 0-3 Willem Jan Elsenberg
72; 0-4 Willem Jan Elsenberg

ollandia1 m1 2016 05 26 20 51 047

Na 4 minuten staat Montagnards al voor door een doelpunt van Rik Martens. Montagnards heeft het betere van het spel. Ollandia moet het vooral hebben van de lange ballen. Montagnards werd hier zondag nog zenuwachtig van maar lost dit vandaag prima op. Na een vrije trap van Jens Jennissen en een blunder van de Ollandia doelman staat het in de 30ste minuut 0-2. In de laatste minuten van de eerste helft laat Montagnards zich een beetje terugzakken waardoor Ollandia druk op de Montagnards defensie kan zetten. Het een en ander leidt niet tot kansen voor Ollandia. 

In de tweede helft blijft Montagnards goed voetbal spelen. Ollandia moet meer gaan riskeren waardoor Montagnards meer kansen krijgt. Jules van Dijck gaat alleen op de Ollandia doelman af maar wordt door deze gestuit. Zo zijn er meerdere kansen voor Montagnards. In de 64ste minuut leidt dat tot een doelpunt voor Montagnards doordat Willem Jan Elsenberg de bal tegendraads inkopt (0-3). Dezelfde Willem Jan Elsenberg neemt de bal in de 72ste minuut perfect mee en in een vloeiende beweging schiet hij de bal in het Ollandia doel (0-4). Een paar minuten later krijgt de ingevallen Willem van der Maazen een grote kopkans die via de grond en de paal over het doel gaat. Net voor het einde van de wedstrijd krijgt Jan Elsenbergen een publiekswissel voor zijn laatste wedstrijd voor Montagnards.  De wedstrijd kabbelt uiteindelijk voort omdat Ollandia onmachtig is om gevaarlijk te worden. De wedstrijd wordt afgefloten waardoor Montagnards in de 4de klasse blijft.

Zie hier voor alle foto's van de wedstrijd.

 

Lees meer: Montagnards blijft in de 4de klasse na de tweede overwinning op Ollandia

Gebruikerswaardering:  / 0

Montagnards 1 - Ollandia 1 2-1 (1-0)

37; 1-0 Teun Jacobs
47; 2-0 Bart Buddiger
61; 2-1 (strafschop)

Wederom een kopbal van Rik Martens maar deze keer niet raak

De eerste helft vertoont Montagnards het beste voetbal van het seizoen. In de 37ste minuut wordt dit spel beloond door een scorend schot van Teun Jacobs (1-0). Kwa kansen had de stand na de eerste helft 4-1 moeten zijn maar zoals het hele seizoen al het geval is scoren voor Montagnards moelijk.

In het begin van de tweede helft begint Montagnards heel voortvarend en scoort al in de tweede minuut van de tweede helft door geweldig schot vanaf 20 meter door Bart Buddiger in de kruising van het Ollandia doel (2-0). Na dit doelpunt wordt het spel van Montagnards onzorgvuldiger en krijgt Ollandia meer kansen. Jeroen Franken wordt tegen de arm geschoten en de scheidsrechter besluit dat dit een strafschop is. De strafschop wordt benut waardoor de stand 2-1 wordt. Montagnards blijft kansen creeren maar benut daar geeneen van waardoor de stand 2-1 blijft. Donderdag is de return in Olland.

 Alle foto's van de wedstrijd zijn hier te bekijken.

Lees meer: Montagnards krijgt te weinig tegen Ollandia

Gebruikerswaardering:  / 0

Constantia 1 - Montagnards 1 0-0

Doelman Bas van der Wouw met een van de vele reddingen

Montagnards doelman heeft vanmiddag een punt voor Montagnards gered door zijn vele goede ingrepen. Het begint al in de eerste minuut waar de doelman een schot blokkeert. In de eerste helft grijpt de doelman nog 3 maal in waarbij een doelpunt wordt voorkomen. De Montagnards aanval heeft in de eerste helft geen echte doelrijpe kansen.

In de tweede helft krijgt Montagnards wat kansen waarvan een in de 61ste minuut zelfs leidt tot een doelpunt. Dit doelpunt wordt door de scheidsrechter afgekeurd door vermeend buitenspel van een van de Montagnards aanvallers. Constantia krijgt op het laatst van de wedstrijd een grote kans op een doelpunt maar het schot komt op de paal terecht. Een hard schot van Teun Jacobs wordt door de Constantia doelman perfect gehouden.

Op zich is een gelijkspel voor Montagnards geen slecht resultaat maar omdat de concurrenten in de degradatiestrijd ook punten hebben gepakt schiet Montagnards hier toch niets mee op. De hoop is dat in de resterende wedstrijden nog een aantal punten worden gepakt.

Zie hier voor alle foto's van de wedstrijd.

Lees meer: Montagnards wint 1 punt van Constantia maar verliest 2 punten in de degradatiestrijd

Gebruikerswaardering:  / 1

Excellent 1 - Montagnards 1 0-1 (rust 0-0)
80: 0-1 Rick Martens

Het juichen na het doelpunt van Rick Martens

Montagnards mag na de overwinning op Excellent als nummer 11 in de 4de klasse G op zondag 22 mei 2016 het thuis gaan opnemen tegen de nummer 12 van de 4de klasse H (Ollandia VV uit Olland). De return is op donderdag 26 mei. De winnaar handhaaft zich in de 4de klasse.

De verliezer krijgt nog een herkansing door op 29 mei uit en op 5 juni thuis tegen de 3e hoogste plaats van 5de klasse H (SV Brandevoort uit Helmond) te spelen. De winnaar promoveert/handhaaft zich in de 4de klasse. Zie voor complete regeling bij "Lees meer".

(bronnen:  KNVB , "In de Wandelgangen 4H" en "In de Wandelgangen 5H" )

Zie hier voor alle foto's van de wedstrijd.

Lees meer: Montagnards leeft nog na de overwinning op Excellent

Gebruikerswaardering:  / 0

Montagnards 1 - SV Oostrum 1 1-2 (1-1)
38: 0-1
44: 1-1 Jens Jennissen (strafschop)
78: 1-2

Een actie van Nick Joosten

In een wedstrijd met vele gele kaarten is Montagnards weer de mindere van de tegenstander. Oostrum vindt de medespelers beter dan Montagnards dat doet. In de 38ste minuut wordt voordeel gegeven na een overtreding van Montagnards en komt een Oostrum aanvaller alleen voor de Montagnards doelman. De aanvaller raakt de bal goed en tekent de 0-1 voor Oostrum aan. Na dat doelpunt is Montagnards in verwarring en krijgt Oostrum vlak achter elkaar nog twee opgelegde kansen die gemist worden. In de 44ste minuut wordt Willem Jan Elsenberg door de Oostrum doelman in het strafschopgebied gevloerd waarna de scheidsrechter een strafschop aan Montagnards toekent. Jens Jennissen weet zoals altijd wel raad met een strafschop en scoort voor Montagnards (1-1).

In de tweede helft krijgt Montagnards wel een aantal kansen maar dat kan ook gezegd worden van Oostrum. Het maximale wat er voor Montagnards in zit is een gelijkspel. In 78ste minuut is er een doorbraak van Oostrum en loopt de Montagnards doelman Bas van der Wouw uit. De Oostrum aanvaller lopt de bal over de doelman heen en scoort (1-2). Montagnards scoort niet meer en verliest weer een wedstrijd.

Zie hier voor alle foto's van de wedstrijd.

 

Lees meer: Montagnards is in de gevarenzone na verlies van Oostrum

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com