Montagnards C3 - SSS'18 C2 -> 1 - 4 (rust 0 - 3)

Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 

Zaterdag 10 maart 2007:
Met veel blessures begint Montagnards C3 aan de wedstrijd tegen SSS’18 C2. Mike, Koen, Daan en Tom hebben allen lichte blessures. Doelman Mike en laatste man Koen moeten toch in de basis beginnen.....


Eerste helft

SSS zet meteen veel druk en voetbalt de 1e 15 minuten bijna alleen maar op de helft van Montagnards. Dat leidt na 15 minuten tot een doelpunt: Uit een goede combinatie van de spits en de links-midden van SSS komt de laatstgenoemde vrij, deze jongen faalt niet en schiet de 0-1 binnen.

Martijn aan de bal.

Nadat Tom en Daan in het veld zijn gekomen en Pim en Koen eruit zijn gehaald valt de 0-2, dit is een kopie van de 1e goal. Voor rust wordt het ook nog 0-3: Via een uittrap van Mike komt de bal bij, dan laatste man, Jorg. Deze speelt de bal terug op Mike, Mike neemt aan en schiet de bal naar de zijlijn. Echter voordat de bal bij de zijlijn is, vangt een tegenstander deze bal op, dribbelt naar de rand van de 16 en schiet hem langs Mike in de goal.

Dan gaat het helemaal fout voor Mike, hij heeft last van zijn blaar die hij donderdag bij de training opliep. Tom neemt de positie onder de lat over. Vijf minuten worden er dan nog gespeeld, dan fluit scheidsrechter Theo af, waarna het rust is.

Mieke denkt: Ik laat me de bal niet afnemen door een jongen!


Tweede helft
In de 2e helft zijn de rollen omgedraaid: Montagnards is de betere.

Marco Custers krijgt veel kansen, maar krijgt de bal deze keer niet in het net. Laat in de 2e helft breekt de links-buiten van SSS door. Als ze voor geeft, staan er voor de lat van Tom 3 mensen vrij. Het meisje geeft de bal voor, vlak voor de 2e paal raakt een speler hem nog aan, Tom is dan net te laat.

Klasse bal Jorg!!!

Montagnards laat het daar niet bij zitten: Na heel goed samenspel van de spitsen, komt de bal bij Marco. Marco schiet heel hard op doel, maar de keeper kan hem net aantikken. Echter Martijn zit op dat moment kort op de keeper en schiet alweer zijn 4e doelpunt van het seizoen binnen. (Je kunt zien dat Martijn op heeft gelet bij de trainingen.)

Roy Vousten


Eindelijk, we hebben eens een foto van Roy Tebarts


Tsja, buitenspel hoort er toch bij.


Tom Geurts

Voor meer Montagnards C3, kijk op www.c3montagnards.tk
 
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com