Montagnards C3 - SV Venray C5 -> 1 - 5 (rust 0 - 3)

Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 

Zaterdag 17 maart 2007:
Op zaterdag 17 maart 2007 komt SV Venray C5 op bezoek bij Montagnards C3.
Na een goede warming-up beginnen 21 jongens en 1 meisje aan de wedstrijd......

Eerste helft

Nadat Theo floot voor het begin is het Venray dat het aanvallendst speelde.
De rechtsmidden speelt dan de bal naar de spits, waarna deze net te kort komt om af te werken. Even daarna is het wel raak, uit een goede combinatie omspeelt de linksbuiten verdediger Roy Vousten. Deze snelle Venrayse jongen maakt dan de 1-0. Dan blijft het even zo totdat de 2-0 valt, dit gebeurt met een 1 op 1 met de keeper. Vlak voor rust wordt het nog 3-0: via een corner is de linksbuiten er als de kippen bij om zijn been tegen de bal te zetten.
Dan komt er een vaag moment: de spits van Venray is doorgebroken en probeert Tom uit te spelen, als dit hem lukt pakt Tom de spits bij zijn benen, houdt hem vast en zorgt dat Daan de bal weg kan schieten. U denkt natuurlijk: hoezo is dat dan vaag?
Nou, dat zal ik u vertellen: nadat dit is gebeurd zegt scheidsrechter Theo dat het corner is, hij zag dus niet precies wat er gebeurde. En Tom? Die heeft gewoon heel veel geluk gehad.

Tweede helft

De 2e helft begint via een schot van Venray dat in de hoek verdwijnt, het is dus 4-0.
Even daarna volgt de 5-0, ook hier weer uit een 1 tegen 1 situatie. Dan scoort Montagnards, in 3 instanties is het (alweer) Martijn Lomme die zijn 5e van het seizoen binnen schiet. Er volgt nog een vrije trap van Venray, maar deze wordt gestopt door keeper Tom.

Tom Geurts

Voor meer informatie over Montagnards C3, ga naar http://www.c3montagnards.tk

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com