Volharding C3 - Montagnards C3 -> 2 - 4 (rust 2 - 2)

Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 

Na in het verleden met 4-2 en 8-2 te hebben gewonnen heeft Montagnards C3 ook nu weer van Volharding C3 gewonnen......


In de brandende hitte scoorde Montagnards C3 4 keer en Volharding C3 2 keer.
Het begint voor de uitploeg dramatisch, al in de 2e minuut maakt voorstopper Marco hands, waarna de scheidsrechter naar de stip wijst.
Keeper Mike kan de bal nog wel aanraken maar ziet hem in de hoek verdwijnen. Montagnards neemt hier geen genoegen mee want ruim 5 minuten later schiet Martijn de bal achter de Vierlingsbeekse keeper.
Dan is er een kwartier gespeeld en fluit de scheids voor een kleine drink pauze.Na de drinkpauze moeten er nog 20 minuten worden gespeeld tot de rust, hierin komt Volharding weer op voorsprong. De spits van Volharding wordt niet hard genoeg aangepakt en kan zo de bal langs Mike schieten. 1 Minuut later staat er alweer 2-2 op het scorebord, uit een schot van Jorg waarbij de keeper de bal niet klem kan pakken is het Stan Lucassen die zijn 1e doelpunt van het seizoen binnenschiet. Dan fluit de scheidsrechter voor rust.In de rust gaan Tom en Mieke eruit voor Farzan en Pim. Er vallen in het eerste kwartier na rust geen goals, wel speelt Volharding voortdurend op de helft van de uitploeg.In de drinkpauze worden Stan en Roy Tebarts gewisseld voor Tom en Mieke. Even daarna is het een vrije trap voor Montagnards, deze ligt op een grote afstand van het doel, maar wonder boven wonder weet Marco hem er toch in te schieten. Even daarna is het weer Marco die met een poeier eerst de lat en daarna de binnenkant van de paal raakt. Hiermee staat er op het scorebord 2-4.Tom Geurts
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com