Seizoensafsluiting D1 & C3 2006/2007

Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 

In het weekend van 19 & 20 mei hebben de D1 en C3 gezamenlijk een afsluitingsweekend gehouden..... 

 

Nadat iedereen er was en alle bedden lagen, werd er begonnen met een mini-WK. Hier werden de spelers van de D1 en C3 gemixed verdeeld in de landen Argentinië, Brazilië, Italië en ons eigen Nederland. Elk land speelde 1 keer tegen elkaar.
 
Nadat de 1e ronde met veel energie werd gespeeld, begonnen we daarna met 4-4 individueel. Dit werd op drie veldjes gespeeld en telkens andere spelers weer bij elkaar.


 
Nadat ook ronde 6 van het 4-4 erop zat begonnen we met de penaltybokaal.
 
De helft ging met Peter mee en schoot 5 keer op Jason en de andere helft bleef bij Tino en schoot op Bart. Nadat bekend was welke 10 spelers er door gingen naar de 2e ronde, werd er een 11 tegen 11 wedstrijdje gehouden. Na 2 keer 15 minuten had Tino het eten klaar, dit was friet met een frikadel of kroket. Na het eten gingen we douchen en maakten we ons op voor de speurtocht. De speurtocht ging over het industrieterrein, via de Smal naar de Siebengewaldseweg, het Bargapark in en weer terug naar de kantine. Als alle groepen binnen zijn begint de film, dit was American Pie 5. Toen deze film afgelopen was moesten we eigenlijk gaan slapen, maar de meerderheid gaat ’s nachts om 1 uur nog naar buiten om te gaan voetballen….. Waneer Peter iedereen naar binnen roept wordt er toch nog ‘eventjes’ geslapen. Nadat op zondag de 2e ronde (duidelijk met minder fut) van het mini-WK en een 11 tegen 11 wedstrijdje gespeeld wordt,  beginnen we met de prijsuitreiking. Voordat de prijsuitreiking begint wordt er eerst nog afscheid genomen van D1 keeper Jesse, hij verhuist komende zomer naar Doetinchem. Bij de prijsuitreiking vallen ook weer diverse mensen in de prijzen.

Graag wil ik (nog met een slaperig hoofd) een paar mensen bedanken:
-    Peter Cober, Peter Vousten, Tino Ziemke, Jos de Wit en Bart Denissen voor de geweldige organisatie, heren bedankt.
-    De ouders en zus voor het begeleiden, zonder jullie hadden we het nooit in 1 weekend kunnen spelen.
-    Verder natuurlijk alle spelers voor het plezier en de lol.

Ook wil ik Jesse veel succes wensen in Doetinchem en we hopen allemaal dat we je over een paar jaar in De Graafschap 1 op tv te zien krijgen.

Groetjes, Tom Geurts

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com