Montagnards: Eén club, één team, één tenue!

Gebruikerswaardering:  / 40
ZwakZeer goed 

Montagnards kleding bestellen

Hallo allemaal,

Montagnards: Eén club, één team, één tenue!

 

 

Met trots presenteren wij het nieuwe clubtenue voor alle jeugdteams van de Montagnards (A t/m MF) voor het komende seizoen.
We hebben als vereniging het besluit genomen om de uitstraling van onze vereniging nog beter te maken dan dat deze al is. Bij een goede uitstraling hoort een mooi tenue, welke door iedere speler met trots gedragen wordt!
Daarnaast willen wij het u als ouder/verzorger/speler ook makkelijker maken: u heeft één adres waar u de juiste clubkleding besteld. Geen zorgen meer én een zeer concurrerende prijs.

Vanaf vandaag kunnen jullie daarom via de club je voetbalbroek en sokken bestellen, we hebben hiervoor een gunstige overeenkomst kunnen sluiten met de kledingleverancier. Omdat iedereen deze kleding aan moet schaffen was het voor ons een vereiste dat de prijs goed was en voor iedereen betaalbaar.

Zoals je gewend bent worden de teamshirts door Montagnards beschikbaar gesteld en is het de bedoeling dat je zelf de broek en sokken aanschaft. Je hebt minimaal 1 broek en 1 paar sokken nodig voor de wedstrijden op zaterdag. Uiteraard mag je zoveel setjes aanschaffen als je wilt, ook voor de training, gymles, broer, zus, vader, moeder, oom, tante enzovoorts.

We zullen er voor zorgen dat er altijd voetbal broeken en sokken op voorraad zijn voor nieuwe leden en als er onverhoopt iemand uit zijn broek scheurt. Trainingspakken en tassen bestellen we 2 x per jaar. Aan het begin van het seizoen en voor de jaarwisseling.

Bestellen kan via  Montagnards kleding webwinkel


Broeksokkenmontagnards

trainingspakmontagnards

tasmontagnards

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com