Sponsoring

Gebruikerswaardering:  / 1

Ook Shell Schimmel Bergen helpt mee met de opknapbeurt van onze kantine. Shell Schimmel Bergen heeft Flyers laten maken die in de kantine van Montagnards voor iedereen vrij verkrijgbaar. In ons clubblad van februari zult u deze Flyer ook tegenkomen. Bij inlevering van deze flyer bij Tankstation Shell Schimmel aan Rijksweg 27 krijgt u bij een volledige wasbeurt van €9,95 maar liefst een korting van €6,00.

Daarbij krijgt Montagnards per in geleverde flyer €1,00 geschonken van Shell Schimmel Bergen voor de opknapbeurt van onze kantine !!!

 

2016 02 29 18 50 51 Bergen actie Montagnards kantine A4.pdf Adobe Reader

 

Gebruikerswaardering:  / 0

Montagnards sponsoring

Montagnards kent een aantal standaard sponsormogelijkheden die voor u als sponsor mogelijk een passende optie zijn.

Klik hier voor download standaard sponsor mogelijkheden.

Wij als Montagnards realiseren ons echter ook dat sponsoren vaak op zoek zijn naar een samenwerkingsverband waaruit een win-win situatie kan ontstaan. Daarom zal in veel gevallen, met u als kandidaat-sponsor, één of meer persoonlijke gesprekken plaats vinden om zo tot een goede conceptmatige invulling te komen waaruit zowel u als sponsor en wij als Montagnards profijt kunnen halen. Immers, een sponsorbijdrage moet een positief effect op uw bedrijfsvoering hebben! Graag maken wij met u een afspraak, laat u ons uw interesse weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Subcategorieën

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com