Acties

Gebruikerswaardering:  / 0

Binnenkort start weer de Rabobank Clubkas Campagne 2016.
Breng aub je stem uit op RKVV Montagnards en het kerstzaalvoetbaltoernooi in Bergen.
(www.mijnbankenik.nl/lvcm)

Rabobank Clubkas Campagne 2016

 

Lees meer: Rabobank Clubkas Campagne 2016

Gebruikerswaardering:  / 2

Flyer actie “Auto wassen” Shell Schimmel Bergen

Wegens groot succes vorig seizoen hebben Shell Schimmel Bergen en RKVV Montagnards besloten om ook dit seizoen weer een Flyer actie "Auto wassen" te organiseren. De Flyer actie is ontstaan uit een initiatief van station manager Jim Vervoort. Voor Shell Schimmel Bergen betekend deze actie meer klanten maar zeker ook voor Montagnards betekend dit veel. Shell Schimmel Bergen is immers al jaren lang bord- en shirtsponsor en zo mochten we vorig seizoen ook nog eens voor het eerst mee delen in de opbrengst uit de kleding container aan het tankstation.

Shell Schimmel Bergen heeft Flyers laten maken die in de kantine van Montagnards voor iedereen vrij verkrijgbaar zijn. Bij het inleveren van deze flyer bij het Tankstation Shell Schimmel aan Rijksweg 27 krijgt u bij een volledige wasbeurt een korting van maar liefst €7,00. Deze actie loopt tot 31 december 2015.

Dit geeft u ook, tijdens het wassen van de auto, de gelegenheid om eens rustig rond te kijken in de uitgebreide shop van het tankstation met autoaccessoires en autobenodigdheden, rookwaren, zoetwaren en cadeauartikelen. Natuurlijk is het ook meer dan de moeite waard, met de huidige scherpe prijzen van Tankstation Shell Schimmel, uw auto na de wasbeurt weer vol te tanken.

Wij als Montagnards prijzen het ondernemerschap van Shell Schimmel Bergen, wij zullen dan ook altijd aan dergelijke geweldige initiatieven mee blijven doen, zeker ook omdat wij als Montagnards hier veel baat bij hebben.

Vergeet ook niet uw oude kleding te deponeren in de kleding container bij Tankstation Shell Schimmel aan de Rijksweg 27, dit kan in één moeite door als u de auto laat wassen of gaat tanken.... en onze club vaart hier wel bij.

Denk bij uw bestedingen ook eerst even aan onze sponsoren!!!

Lees meer: Flyer actie “Auto wassen” Shell Schimmel Bergen

Gebruikerswaardering:  / 5
Actie Shell Schimmel Bergen voor leden Montagnards

Zoals de meeste van jullie wel weten is het voor een club als Montagnards onmogelijk om zonder sponsoren te overleven. De bijdrages van onze sponsoren zijn onontbeerlijk om financieel gezond te blijven. Natuurlijk is het voor sponsoren (lees “ondernemers”) ook lastiger geworden om hun winst te verhogen of zelfs op pijl te houden. Maar een ondernemer zou geen ondernemer zijn als hij niet zou nadenken over hoe het sponsorschap ook (financiële) voordelen kan opleveren.

Zoals we vorig seizoen al de coupon actie van autobedrijf van de Ven hadden, komt dit keer station manager Jim Vervoort van Shell Schimmel Bergen met een briljant plan waarmee zowel Shell Schimmel Bergen als de leden van Montagnards een groot voordeel kunnen behalen.

Om zoveel mogelijk Montagnards leden en hun families meer betrokken te krijgen bij Shell Schimmel Bergen heeft Shell Schimmel Bergen Flyers laten maken die in de kantine van Montagnards voor iedereen vrij verkrijgbaar zijn. Bij het inleveren van deze flyer bij het Tankstation Shell Schimmel aan Rijksweg 27 krijgt u bij een volledige wasbeurt een korting van maar liefst €7,00. Deze actie loopt tot 31 mei 2015.

Lees meer: Actie Shell Schimmel Bergen voor leden Montagnards

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com