Montagnards App

Gebruikerswaardering:  / 0

Het doet ons genoegen om te kunnen melden dat Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen ook dit jaar weer bereid is gevonden om ons jaarlijkse jeugdtoernooi te sponsoren. Daarmee is de Rabobank wederom Hoofdsponsor van ons Jeugd Rabo Toernooi dat plaatsvindt op 27,28 en 29 mei 2016. Wij danken de Rabobank voor het vertrouwen onze club.

Gebruikerswaardering:  / 0

Het doet ons veel genoegen om onze eerste officiële sponsor van onze Mobiele Montagnards App te mogen begroeten.

WEBSHOP WWW.MOOISVANTOEN.NL

Over ons "mooisvantoen"

Moois van toen is een webshop met spulletjes/meubeltjes met de sfeer van 'toen'. Moeder en dochter die allebei weg zijn van oude spulletjes. We gaan graag naar markten en winkeltjes met oude spullen en kunnen dan uren rond neuzen. Dan hadden we het er vaak over, hoe leuk het zou zijn om zelf een winkeltje te beginnen met oude spullen.

Om dan alleen nog maar bezig te zijn met opknappen en het opzoek gaan naar oude maar vooral sfeervolle spullen. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in de webshop 'Moois van toen'. Hier kun je rond snuffelen tussen oude spulletjes en spullen met een oude look.

Tot gauw in onze webshop, Manon Polak en Babet de Wit

Gebruikerswaardering:  / 0

Met trots presenteren wij u onze nieuwe sponsor Van Wely Project Solutions

Van Wely Project Solutions biedt haar klanten op vakkundige wijze oplossingen bij de implementatie, optimalisatie en het functioneel beheer van Afas Profit, als ook op het gebied van kwaliteitsmanagement (ISO 9001). De klantenkring van Van Wely Project Solutions bestaat met name uit MKB-bedrijven, stichtingen en verenigingen.

Er is een schat aan praktijkervaring aanwezig en de wensen van u en uw medewerkers worden begrepen, waardoor de oplossingen die geboden worden perfect maatwerk zijn.

Bij Van Wely Project Solutions heeft u niet te maken met een consultant of een ICT-er, maar met een “doener”. Er worden niet alleen oplossingen voor u aangedragen, maar ze worden direct voor u doorgevoerd in uw processen.

Hierdoor zijn Afas Profit en ISO-9001 er voortaan weer voor u in plaats van andersom!

Voor meer informatie ga naar www.vanwelyprojectsolutions.nl

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com