Hoofdsponsor

Gebruikerswaardering:  / 4

Ook voor seizoen 2015/2016 mogen wij weer met trots vermelden dat Autobedrijf van de Ven uit Bergen hoofdsponsor van R.K.V.V. Montagnards is.

Ook voor seizoen 2015/2016 mogen wij weer met trots vermelden dat Autobedrijf van de Ven uit Bergen hoofdsponsor van R.K.V.V. Montagnards is.

 

Lees meer: Autobedrijf van de Ven uit Bergen hoofdsponsor van R.K.V.V. Montagnards

Gebruikerswaardering:  / 0

Autobedrijf van de Ven, Bergen

Op zaterdag 23 Augustus overhandigden Marcel en Wendy van de Ven, van Autobedrijf van de Ven uit Bergen, een waardecheque van €750,- aan Montagnards voorzitter Bart van Roosmalen. Naar aanleiding van hun 25 jarig sponsorschap in seizoen 2013/2014 bedachten Marcel en Wendy van de Ven een briljant plan waarmee zowel Autobedrijf van de Ven als Montagnards een groot voordeel konden behalen.

 

Lees meer: Coupon actie Autobedrijf van de Ven een waar succes

Gebruikerswaardering:  / 0

hoofdsponsorvandeven_2010_09_26_17_06_45_6921.jpg

Montagnards heeft wederom een hoofdsponsor contract afgesloten met het Autobedrijf van de Ven. Samen met dit contract sponsort Autobedrijf van de Ven al 25 jaar Montagnards. Zondag 26 september 2010 is het contract ondertekend door Marcel van de Ven in het bijzijn van zijn vrouw Wendy en de Montagnards voorzitter Jan van Mil.

Lees meer: Nieuw sponsorcontract Autobedrijf van de Ven

Gebruikerswaardering:  / 13

vdvenselectie midden klein

Op zondag 22 september tekende Autobedrijf van de Ven in het bijzijn van het hoofdbestuur een nieuw 3-jarige contract als hoofdsponsor van R.K.V.V. Montagnards. Marcel en Wendy van de Ven hebben daarbij Montagnards 1 ook nog eens van een prachtig nieuwe outfit voorzien.

 

Lees meer: 25 jaar Sponsorschap Autobedrijf van de Ven

Gebruikerswaardering:  / 0

Het standaardteam van voetbalvereniging Montagnards uit Bergen is onlangs in het nieuw gestoken door hoofdsponsor Automobielbedrijf van de Ven uit Bergen......

Lees meer: Nieuw hoofdsponsor contract Autobedrijf van de Ven (2)

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com