Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie aan (-af) melden Lid

Informatie aan (-af) melden Lid

Geacht (toekomstig) lid,

Denk je dat voetbal ook iets voor jou zou kunnen zijn?. Kom dan eens kijken tijdens de trainingen op het sportpark De Flammert, de eerste 3 trainingen mag je vrijblijvend meedoen, daarna beslis je of je lid wordt. Heeft u vragen of wilt u een keer mee trainen bel dan gerust naar 06-16044742 voor het maken van een afspraak.


Belangrijke informatie:

Op 25 mei 2018 wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door een privacywetgeving die geldt in de gehele Europese Unie (EU): de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze wet versterkt de positie van de mensen van wie persoonsgegevens worden verwerkt. Organisaties die persoonsgegevens verwerken, waaronder dus voetbalclubs, krijgen meer verplichtingen om op een juiste manier om te gaan met deze gegevens.

Concreet houdt dit in dat verenigingen moeten opschrijven hoe zij omgaan met persoonsgegevens van hun leden, vrijwilligers en fans. 
Met deze documentatieplicht kunnen clubs aantonen dat zij voldoen aan de AVG.

Lees in deze privacyverklaring hoe wij binnen onze vereniging persoonsgegevens verwerken.

Bij aanmelding van een nieuw lid hebben wij hiervoor u toestemming nodig, welke dan ook in de aanmeldingsprocedure toegevoegd is, evenals een automatisch incasso.

  • Aanmelden als lid van R.K.V.V Montagnards KLIK HIER
  • Afmelden als lid van onze vereniging KLIK HIER
  • Wit U zich als vrijwilliger aanmelden KLIK HIER

 

Indien u hierover vragen heeft of een toelichting wenst verzoeken wij u dit per mail te richten aan het mailadres:  privacy@montagnards.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur RKVV Montagnards

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!