Accommodatie

Onbekend

Constantia VR2 - Montagnards VR1 (8-0)
Zondag 04-10-20, op deze herfstige dag mochten wij een potje ballen tegen Constantia VR2. Helaas zonder onze trouwe supporters. (Blijf gezond allemaal!!!🍀)
Vol goede moed gingen we van start, na zo’n 15 minuten vloog de bal ons al om de oren. Koppen omhoog en weer gaan. Er werd hard gewerkt in het veld. Helaas mocht het niet baten. Door wat onnodige goals gingen we de rust in met een achterstand van 4-0. Na een speech van coach Robert gingen we wederom vol goede moed de 2e helft in. Mooie kansen zijn er deze wedstrijd gecreëerd, helaas kregen wij niet de kans om daadwerkelijk te scoren. Iedereen heeft vandaag hard geknokt, maar door het stormachtige weer, was er ook veel storm in het veld. Resultaat: 8-0 verloren.
Op naar volgende week!💪🏼 Dan staat de wedstrijd tegen Olympia’18 VR2 op het programma⚽️