Scheidsrechter

L. (Loek) Zegers

Accommodatie

Onbekend

Gister stond de wedstrijd tegen Holthees-Smakt op het programma. Voor onze trainer Robert een spannende wedstrijd omdat dit zijn oude team is.
Vol goede moed begonnen de dames aan de opwarming, want een goed begin is het halve werk. Voor de wedstrijd nog een motiverende speech van de coach en gaan met die banaan!
Vanaf minuut 1 waren de dames fel en gingen goed de duels in. Helaas brak er na ongeveer 15 minuten een speler uit waardoor de 1-0 kwam.
Koppen omhoog en door werd er door de keeper geschreeuwd. Dat pakte de dames ook heel goed op. Er werd geknokt en de duels werden fel aangegaan. Na ongeveer 30 minuten maakte een speler van ons een ongelukkige eigen goal en stond het niet verdiend 2-0. De dames hadden genoeg kansen maar deze werden helaas niet goed genoeg benut. We gingen de rust in met een 2-0 achterstand.
In de rust een redelijk tevreden coach maar het kan allemaal wel wat beter natuurlijk. We willen goals gaan maken.
De tweede helft gingen de dames met goede moed in. Er werd fel gevoetbald maar ook deze helft ging de bal er niet in voor onze dames. Er werd helaas nog 3-0 gemaakt door de dames van Holthees.
Eindstand: 3-0. Volgend week spelen we om 11:00 thuis tegen Constantia VR2. Tot volgende week! ⚽