25 november 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Montagnards laat twee belangrijke punten liggen waar BVV er een verdient.
Na een aftastend eerste kwartier geeft Michael Weijs een strakke voorzet vanaf rechts die hard wordt ingeschoten door Mohamed Abdirahman. De keeper van BVV redt met een knappe reactie. Even later schiet Mohammed alsnog raak na een vrije trap van Bart Buddiger. Het staat 0-1. Montagnardskan niet doorpakken en BVV blijft in de wedstrijd die met momenten harde overtredingen kent. Het eerste geel is voor Teun Jacobs na een licht vergrijp. Net voor rust redt Koen Lemmen met een fraaie duik een hard schot van BVV en voorkomt de gelijkmaker.

Vroeg in de tweede helft krijgt Bram van Roosmalen geel voor het inglijden op zijn tegenstander. In de 50ste minuut vervangt Willem Van der Maazen, Michael Weijs die zijn stempel niet meer kan drukken. Vijf minuten later krijgt een speler van BVV geel voor een forse overtreding terwijl de bal weg is. Het spel wordt onvriendelijk, evenals de commentaren van supporters van beide zijden. In de 59ste minuut wordt een overtreding van een speler van BVV bestraft met rood. Met tien man pakt BVV het initiatief en scoort in de 64ste minuut zelfs de 1-1 met een hoge bal vanaf de zijkant die achter de keeper in het net zeilt. Er volgen nog twee gele kaarten voor zowel BVV als voor Montagnards (Brinn Moodie). Hoewel het spannend blijft of- en waar de winnende goal valt moeten beide teams tevreden zijn met een punt.